Ο Μπιλ Γκέιτς στην ουρά μπεργκεράδικου στο Σιάτλ

Με περιουσία που ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, ο 63χρονος Γκέιτς ντυμένος κάζουαλ περίμενε υπομονετικά στο κρύο

0
53

Viral έχει γίνει στο social media μία φωτογραφία του Μπιλ Γκέιτς, του σινιδρυτή και πρώην προέδρου της Microsoft, να περιμένει στην ουρά μπεργκεράδικου στο Σιάτλ, μαζί με άλλους απλούς πολίτες για να αγοράσει χάμπουργκερ και αναψυκτικό.

Με περιουσία που ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, ο 63χρονος Γκέιτς ντυμένος κάζουαλ περίμενε υπομονετικά στο κρύο με τα χέρια στην τσέπες, μέχρι να έρθει η σειρά του, στο Dick’s Drive-In.
Την φωτογραφία κοινοποίησε την Τετάρτη στο Facebook ένας πρώην υπάλληλος της Microsoft και έχει συγκεντρώσει πάνω από 15,000 likes και 12,000 shares.

«Όταν έχεις σχεδόν 100 δισ., διευθύνεις τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεσαι στην ουρά για ένα μπέργκερ, πατάτες και αναψυκτικό σαν όλους εμάς… Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή με το χρυσό κάλυμμα τουαλέτας στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του.

Ο Γκέιτς δεν πρέπει να πλήρωσε πάνω από 10 δολάρια καθώς στο συγκεκριμένο φαστφουντάδικο ένα deluxe burger κοστίζει $3.40, μία μερίδα πατάτες $1.90, και ένα μεγάλο αναψυκτικό $2.38.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here