Ο Τάσος Μοναστηριώτης θέλει να ανεβάσει την “Αθήνα Ψηλά” με τον Κώστα Μπακογιάννη

0
1026

Ο Τάσος Μοναστηριώτης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Η συχνή τριβή του με τον κόσμο τον ώθησε να θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Σε μία προσπάθεια να βοηθήσει την Αθήνα – την πόλη στην οποία ζει και για την οποία ενδιαφέρεται – αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα ως διαμερισματικός σύμβουλος για την 4η Δημοτική κοινότητα, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, και της παράταξής του «Αθήνα Ψηλά»

Ο Τάσος Μοναστηριώτης πήρε αυτήν την απόφαση μετά από παρότρυνση φίλων του, αλλά και ενός στενού οικογενειακού φίλου. Στο πρόσωπό του διακρίνουν έναν άνθρωπο ειλικρινή,πετυχημένο και δημιουργικό που μπορεί να βοηθήσει «την γειτονιά μας,την περιοχή μας,την Αθήνα μας», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Όπως τονίζει ο Τάσος Μοναστηριώτης, ο Κολωνός, στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικεί αλλά και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά του έδωσε πολλά. Τώρα είναι η σειρά του να προσφέρει και εκείνος στη γειτονιά που αγαπάει.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά. Πρωταρχικός του στόχος είναι η προσωπική του επαφή με τους συνδημότες του. Οι δημότες  θα μπορούν να συζητήσουν μαζί του για όλα τα προβλήματα που αφορούν τη γειτονιά τους και την πόλη τους. Σκοπός είναι να βρεθούν λύσεις. Λύσεις οι οποίες θα δοθούν μέσα από το πρόγραμμα του Κώστα Μπακογιάννη και της παράταξης «Αθήνα Ψηλά».

Στο πρόγραμμα αυτό, ο Τάσος Μοναστηριώτης έβαλε και τη δική του σφραγίδα για να καταρτιστεί. Επιλέχθηκε προσωπικά από επιτελείς της παράταξης, ώστε να τους παραθέσει τα προβλήματα της περιοχής. Ένα πρόγραμμα που κοστολογήθηκε στο έπακρον έτσι ώστε να είναι άμεσα βιώσιμο και πραγματοποιήσιμο.

Αυτός είναι και ο λόγος που εμπιστεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη, και αποφάσισε να συστρατευτεί μαζί του.

Ο Τάσος Μοναστηριώτης – σε αντίθεση με άλλους – δεν σκοπεύει να επιδοθεί σε αόριστες «παραχολογίες» και υποσχέσεις, καθώς δεν του το επιτρέπουν οι αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε. Ο αγώνας που σχεδιάζει να δώσει θέλει να είναι τίμιος.

Με λίγα και καλά λόγια μπορούν να γίνουν περισσότερα.

Ζητά λοιπόν την ψήφο των δημοτών, με την υπόσχεση ότι δεν θα τους απογοητεύσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here