Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος,, εκλέγεται με τη ΝΔ στην Α' Αθήνας - Στην Β’ Πειραιά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς

0
29

ρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, που διεκδίκησαν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και την είσοδό τους στη Βουλή με το κόμμα της ΝΔ. Ποιοι όμως τα κατάφεραν;

Το εισιτήριο για τη Βουλή παίρνει στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με 16.460 σταυρούς εκλέγεται 7ος και βρίσκεται αρκετές χιλιάδες ψήφους πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο που μένει εκτός. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μένει εκτός.

Βουλευτής εκλέγεται στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που συγκέντρωσε 19.316 σταυρούς και είναι έκτος. Προηγείται κατά περισσότερους από 4.000 σταυρούς της Φωτεινής Πιπιλή, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή, που δεν φαίνεται να επιστρέφει στη Βουλή.

Εκεί, δηλαδή, που μπαίνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και τελικά δεν εκλέγεται.

Στην Β’ Πειραιά, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ένας από τους παλαιότερους δημοσιογράφους του «Πρώτου Θέματος» που εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς στην Β’ Πειραιά με 12.660 σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέξει την Β’ Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here