Δ. Γιαννακόπουλος: «Σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε – Ο δήμαρχος είναι πιο θετικός και από εμένα»

Αισιόδοξος ότι το πρότζεκτ του Βοτανικού θα υλοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αποκτήσει το δικό του γήπεδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

0
75

Αισιόδοξος ότι το πρότζεκτ του Βοτανικού θα υλοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αποκτήσει το δικό του γήπεδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στάθηκε στην εξαιρετική διάθεση που έδειξε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Σημείωσε λοιπόν ότι με αυτή τη στήριξη θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του εγχειρήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννακόπουλος

«Διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το kick-off από την πλευρά του Δήμου και την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε τι νομοθετικές ρυθμίσεις θα γίνουν, τι συντελεστές δόμησης, το πράσινο, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά βήματα και θα πρέπει να κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και να το προσπερνάμε.

Από τη στιγμή που υπάρχει κοινή διάθεση από τον Παναθηναϊκό, τον Δήμο και την Κυβέρνηση να προχωρήσει αυτό το έργο είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά στον νέο Δήμαρχο, πάντα ήταν θετικός και σήμερα ήταν περισσότερο θετικός και τον ευχαριστούμε για αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here