Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο νέος γγ Προστασίας του Πολίτη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο νέος γγ Προστασίας του Πολίτη, πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ)

0
66

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στη θέση του παραιτηθέντα Γιάννη Ταφύλλη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, σύφωνα με τους ίδιους κύκλους, παραβρέθηκε σήμερα στο πλευρό του νέου Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και βρισκόταν σε συνεχή συζήτηση τόσο με το νεό Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικης Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο, όσο και τον νέο Υφυπουργό Αντιεγκληματικής Πολιτικής Στρατηγό Λευτέρη Οικονόμου, ενώ συνομίλησε με αρκετούς αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παλιους γνώριμους και συνεργάτες του από την πολυετή του θητεία στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Ο κ.Χαρδαλιάς ήταν Δήμαρχος Βύρωνα για τρεις τετραετίες (2003-2014) και στενός συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά και αναπληρωτής του Λευτέρη Αυγενάκη στη Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ. Ο 51χρονος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και εκλεγμένο μέλος στην Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Όσον αφορά στην Πολιτική Προστασία, έχει χρόνια εμπειρίας, καθώς όταν ήταν δήμαρχος Βύρωνα ήταν παράλληλα και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here